Tutustu palveluun

Boor Communications Oy tarjoaa puheaikaa josta voi soittaa edullisesti sekä kotimaan että ulkomaan puheluita. Kaikki sopimukset ovat määräaikaisia ja palvelu toimii siten että Boor Communications Oy tarjoaa asiakkaalle puheaikaa etukäteismaksua vastaan.

Boor Communications Oy tarjoaa puheaikaa josta voi soittaa edullisesti sekä kotimaan että ulkomaan puheluita. Kaikki sopimukset ovat määräaikaisia ja palvelu toimii siten että Boor Communications Oy tarjoaa asiakkaalle puheaikaa etukäteismaksua vastaan.

Palvelut

Basic-Home: Toimii kuten normaali prepaid. Asiakas saa puheaikaa kotipuhelimeen sen verran kuin on etukäteen maksanut hänen kotiliittymästään.

Basic Mobile: Toimii myös kuten prepaid, mutta asiakas saa puheaikaa puhelinliittymiin sen verran kuin etukäteen on maksanut hänen mobiililaitteestaan. Asiakkaan on käytettävä access numeroa 09315931590. Liittymäoperaattorisi veloittaa puhelut access-numeroon 09315931590 hinnastonsa mukaisesti.

Scandinavia: Missä asiakas on maksanut 10€ kuukausimaksun etukäteen hän saa 1200 minuuttia soittoaikaa sovittuihin maihin hänen kotiliittymästään.

Mini Europe: Missä asiakas saa maksettuaan 12€ kuukausimaksun etukäteen 1200 minuuttia puheaikaa sovittuihin maihin kotiliittymästään.

Mini World: Missä asiakas saa maksettuaan 15€ kuukausimaksun etukäteen 1200 minuuttia puheaikaa sovittuihin maihin kotiliittymästään

World: Missä asiakas saa maksettuaan 20€ kuukausimaksun etukäteen 1200 minuuttia puheaikaa sovittuihin maihin kotiliittymästään.

Unlimited mobile: Palvelussa asiakas saa soittaa rajattomasti kotipuhelimiin sovittuihin maihin kun hän on rekisteröinyt liittymänsä Boor Communications Oy:n kanssa ja käyttää access numeroa 09315931590. Mikäli asiakas ei käytä access numeroa tai rekisteröi liittymäänsä Boor Communications Oy ei ole vastuulla mahdollisista laskuista. Liittymäoperaattorisi veloittaa puhelut access-numeroon 09315931590 hinnastonsa mukaisesti.

Puhepakettien sisältö

Scandinavia: Canada, Denmark, Norway, Sweden, UK, US.

Mini Europe: Canada, Denmark, Norway, Sweden, UK, US, Belgium, Cyprus, France, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Luxemburg, Portugal, Slovenia, Spain.

Mini-World: Canada, Denmark, Norway, Sweden, UK, US, Belgium, Cyprus, France, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Luxemburg, Portugal, Slovenia, Spain, Australia, Brazil, China, Hong Kong, Iceland ,India, Israel, Japan, Kazakhstan, Kuwait, Malaysia, Malta, Netherland, New Zealand, Poland, Switzerland, Taiwan, Thailand.

World: Canada, Denmark, Norway, Sweden, UK, US, Belgium, Cyprus, France, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Luxemburg, Portugal, Slovenia, Spain, Australia, Brazil, China, Hong Kong, Iceland, India, Israel, Japan, Kazakhstan, Kuwait, Malaysia, Malta, Netherland, New Zealand, Poland, Switzerland, Taiwan, Thailand, Argentina, Bahamas ,Bahrain, Brunei, Chile, Costa Rico, Czech, Estonia, Greece, Latvia, Mexico. 

Etusivulle