VoIP-liittymä

Voice over Internet Protocol (VoIP)

on laitteisto- ja ohjelmistoluokka, jonka avulla ihmiset voivat soittaa puheluita internetin tai muun IP-verkon välityksellä.

Suurin osa PK-seudun yrityksistä käyttää nykyään VoIP-viestintää. Se vähentää kustannuksia ja antaa joustavan työympäristön.

Tärkein VoIP:n eduista on, että puhelut ovat tavallisia puheluita edullisempia. Varsinkin ulkomaanpuheluissa VoIP-teknologia on hyödyllinen, sillä se toimii pitkälti samalla tavalla kuin sähköpostikin, jossa käyttäjä ei maksa internetin kautta lähettämistään yksittäisistä viesteistä.

Oheislaite

Käyttääkseen palvelua asiakas tarvitsee oheislaitteen (Internet puhelin sovitin tai VOIP protokollan yhteensopiva puhelin), jonka hinta vaihtelee 50€ ja 100€ välillä. Boor Communications Oy voi asentaa laitteen. Asiakas kuitenkin vastaa itse pääte- ja oheislaitteesta, sen suojauksesta, tietoturvasta ja asetuksista. Jos pääte- ja oheislaite esimerkiksi varastetaan, katoaa tai rikkoutuu, ei asiakas vapaudu maksamasta liittymäsopimuksen hintaa.

Omistusoikeus pääte- ja oheislaitteeseen siirtyy myyjältä asiakkaalle pääte- ja oheislaitteen luovutushetkellä. Etämyynnin osalta omistusoikeus siirtyy asiakkaalle, kun asiakas on vastaanottanut pääte- ja oheislaitteen eikä ole käyttänyt 14 päivän mukaista peruutusoikeuttaan tai mikäli asiakas on ottanut 14 päivän peruutusoikeuden aikana pääte- tai oheislaitteen käyttöönsä.

Huomioitavaa

Asiakkaan on käytettävä access -numeroa 09315931590. Liittymäoperaattorisi veloittaa puhelut access-numeroon 09315931590 hinnastonsa mukaisesti.

Etusivulle